Cronolin Paint Een verffabriek gespecialiseerd in oplossingen

Topdeq: nieuwe en moderne lijn ready mix en basisproducten

November 2018 | De huidige lijn met Cronolin- en Super-producten is vervangen door een nieuwe lijn: Topdeq. Topdeq heeft een compleet assortiment oplosmiddelhoudende en watergedragen producten die gekenmerkt worden door een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Zowel de Cronolin- als ook de Super-etiketten zijn niet meer. De beide productlijnen zijn samengevoegd en worden uitgebracht onder de nieuwe naam Topdeq. Cronolin speelt daarmee in op de wens naar een modernere uitstraling en een duidelijk assortiment.

Complete lijn
Topdeq biedt een zeer complete lijn met ready mix en basisproducten, waardoor u en uw klanten niet mis zullen grijpen. Zowel voor oplosmiddelhoudende alsook watergedragen producten is er een keur aan mogelijkheden. De oplosmiddelhoudende producten zijn leverbaar in verpakkingen van 250, 750 en 2.500 ml terwijl voor de watergedragen producten een verpakking van 1.000 ml en 2.500 ml is.

Dealerprijslijst beschikbaar
Bent u geïnteresseerd in het opnemen van de Topdeq-producten in uw assortiment? Wij sturen u met plezier de dealerprijslijst toe en maken indien gewenst graag een afspraak om het assortiment en de voordelen van Topdeq aan u toe te lichten.

Topdeq: nieuwe en moderne lijn ready mix en basisproducten Topdeq: nieuwe en moderne lijn ready mix en basisproducten Topdeq: nieuwe en moderne lijn ready mix en basisproducten