Cronolin Paint Een verffabriek gespecialiseerd in oplossingen

Waarom Cronolin?

Cronolin is een verffabriek gevestigd in Genemuiden die verf, primer, lak, coating en beits ontwikkelt voor diverse toepassingen zoals staal, hout maar bijvoorbeeld ook voor de scheepvaart. Bovendien bieden wij verscheidene oplossingen voor de doe-het-zelver en professionele schilder. Graag vertellen wij u hier in het kort waarom wij geloven dat u het beste voor ons kunt kiezen.

Wij hebben altijd een oplossing

Kiest u voor Cronolin dan weet u zeker dat u de juiste oplossing krijgt aangereikt. Wij zien het namelijk als een enorme uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar het verfproduct welke aansluit bij uw ondergrond. U kunt er op vertrouwen dat wij niet zullen rusten totdat we de juiste oplossing gevonden hebben.

Deze denkwijze ziet u ook terug in de vele specials die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Sluit ons huidige aanbod immers niet aan bij uw specifieke wensen, dan zijn wij in staat om een unieke oplossing te produceren.

Wij streven naar een langdurige relatie

Door onze oplossingsgerichte aanpak hebben we vele jaren ervaring en specialistische kennis opgebouwd in diverse productcategorieën: staal, hout, scheepvaart, doe-het-zelf en professionele schilder. Daarnaast streven we met ons zorgvuldige productieproces, de adequate levering en persoonlijke begeleiding naar een langdurige relatie. Zo kunnen wij u steeds beter in uw behoefte voorzien.

Wij denken aan het milieu

De recente ontwikkelingen binnen de verfindustrie zijn uiteraard ook niet aan Cronolin voorbijgegaan. Binnen onze klantenkring bestaat er een groeiende vraag en belangstelling naar milieuvriendelijke producten voor de schildersbranche, timmerindustrie en de staalbranche. Uiteraard gaat Cronolin ook met deze ontwikkelingen in de bedrijfstak mee. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een complete lijn lakken die voldoen aan de VOS 2010 norm, high solid lakken en een groot pakket watergedragen producten welke geschikt zijn voor vele doeleinden.

Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid

Groei zegt niet alles, maar het geeft wel aan dat ons succes er toe heeft geleid dat we meerdere malen uit onze jas zijn gegroeid. Onze fabriek was immers eerst gevestigd in Wijhe, waar vanaf 1987 de productie werd overgeplaatst naar de Sasdijk te Genemuiden. Wegens de sterke groei van de laatste jaren werd er besloten een nieuwe fabriek te bouwen aan de Sisalstraat te Genemuiden.

Deze nieuwbouw werd voltooid in 1998. De nieuwe fabriek voldeed uiteraard geheel aan de laatste milieueisen en wetgeving, waardoor Cronolin klaar was voor het nieuwe millennium tijdperk. Na 10 jaar bleek de bestaande locatie wederom te klein en is de fabriek fors (ca. 2300 m2) uitgebreid.

Ontdek onze producten