Cronolin Paint Een verffabriek gespecialiseerd in oplossingen

Vacature: Allround Productiemedewerker (40 uur per week)

January 2022 | Word jij onze nieuwe collega? Wegens groei willen we ons team versterken. Daarom zijn we op zoek naar iemand die fulltime (40 u p/w) wil werken en die gewend is zijn handen uit de mouwen te steken.

Wat zoeken we?

Jouw werkzaamheden zullen divers zijn; produceren en uitvullen van verf, kleuren maken, expeditie etc. Ervaring in een soortgelijke functie is mooi, maar enthousiasme, collegialiteit en inzet is belangrijker.

Wat bieden we?

Wij bieden leuk afwisselend werk in een prettige werkomgeving. Daarnaast bieden wij een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn we?

Cronolin Paint BV is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en verkoop van een breed en gevarieerd assortiment verf. Onze producten vinden hun afzet met name naar professionele - industriƫle gebruikers, daarnaast behoren ook VBS zaken en verfgroothandels tot onze klanten. Onze afzetmarkt bevindt zich hoofdzakelijk in Nederland, maar ook de export neemt sterk toe.

GeĆÆnteresseerd?
Heb je interesse en is jouw profiel gelijk aan onze wensen dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet: info@cronolin.nl. Voor verdere informatie over de functie stuur je een mail naar productie@cronolin.nl of kun je telefonisch contact opnemen met dhr. B. Pleijsier: 038-3855444.

Graag reageren binnen 3 weken na datum publicatie

Vacature: Allround Productiemedewerker (40 uur per week)