Cronolin Paint Een verffabriek gespecialiseerd in oplossingen

Cronolin.nl volledig vernieuwd!

January 2018 | Met trots vertellen wij u dat Cronolin.nl deze maand volledig in een nieuw jasje is gestoken. Lees snel welke voordelen de nieuwe website u oplevert!

Samen met Active Creations hebben wij de laatste maanden gewerkt aan een vernieuwde en doordachte website. Door middel van deze online presentatie willen wij u een goed beeld geven van ons bedrijf. Een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en een frisse look zorgen er zodoende voor dat u onder meer antwoord krijgt op drie belangrijke vragen:

Waarom Cronolin?
Overzichtelijk vertellen wij u in een aantal stappen wie wij zijn en waarom wij geloven dat u het beste voor Cronolin kunt kiezen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ook laten wij u zien welke verfproducten Cronolin ontwikkelt voor staal, hout, scheepvaart, de doe-het-zelver en professionele schilder. Door middel van productinformatiebladen bieden wij u gemakkelijk alle informatie over een product. Zo weet u exact of onze oplossing geschikt is voor uw situatie.

Hoe kunt u met ons in contact komen?
Interesse in een product, heeft u een vraag, wilt u ons bezoeken of heeft u een andre reden om met ons in contact te komen? Dan kunt u hier gemakkelijk zien hoe u contact met ons kan opnemen.

Tot slot houden wij u via de website graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Cronolin. Bovendien horen wij graag wat u van de nieuwe website vindt!
Feedback geven

Cronolin.nl volledig vernieuwd! Cronolin.nl volledig vernieuwd!